Florida 2023

Over twee weken is het dan alweer zo ver, we gaan weer richting Florida op 3 november! Deze reis is een aantal maanden geleden behoorlijk spontaan ontstaan en een beetje uit de hand gelopen. Wat begon met een nachtje weg in Nederland, werd een weekendje (bijvoorbeeld een citytrip), en ging van 2 personen naar 3 personen en is uiteindelijk geƫindigd met 4 personen en in Amerika voor een week. Kleine escalatie zou ik het noemen. Niet dat ik het erg vind, laten we dat even vooropstellen! De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen en inmiddels is het dus nog maar 14 dagen. De afgelopen dagen/weken wat meer tijd genomen om wat research te doen om te kijken wat we willen gaan doen.

Er staan twee dingen vast, we gaan op 6 november naar een basketball wedstrijd. De Dallas Mavericks vs Orlando Magic, in Orlando. Op 9 november gaan we naar Tampa, hier gaan we naar een ijshockey wedstrijd: Tampa Bay Lightning vs Chicago Blackhawks.

Verder lijkt het ons leuk om nu ook eens naar een Disney park te gaan, we zijn twee keer eerder naar Orlando geweest maar nog nooit naar een Disney park, dus dat zijn we nog een beetje aan het uitzoeken. Zowel welk park ons het leukst lijkt als wanneer het beste moment is om te gaan. 

We gaan natuurlijk ook langs de Outlets, dat is een geliefd uitje voor de meesten van ons. Benieuwd wat voor leuke dingen we deze keer weer tegen gaan komen. Verder kunnen zowel de Target als Walmart ook niet ontbreken. In deze winkels zou ik wel uren rond kunnen lopen, gigantische winkels zijn het. We hebben een lijstje gemaakt met boodschappen die we mee willen nemen naar Nederland. Onder andere ranch staat op dit lijstje, en een aantal andere kruidenmixen en andere dingen. Ook kunnen de NyQuil en paracetamol niet ontbreken. Vooral de NyQuil hebben we erg goede ervaringen mee, ideaal bij verkoudheid.

Het lijkt ons ook leuk om weer een airboat tour te gaan doen, alligators spotten in de Everglades. Als we richting het ijshockey gaan, gaan we een dagje aan de Mexicaanse golf doen en kijken wat voor leuke dingen we daar nog kunnen gaan doen. 

Zoals je wel kunt zien zijn er voldoende leuke dingen te doen in Florida en vliegt deze vakantie waarschijnlijk voorbij! Het weer lijkt ook top, dus we gaan zeker genoeg zonnestralen oppikken!

We vliegen op 3 november vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Orlando, op 10 november vliegen we dan weer terug naar Amsterdam en komen we daar op 11 november in de ochtend weer aan. 

Nu al heel veel zin in! Aftellen is begonnen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Reisdag // 3 november

Dag 2 / 5 november

Dag 4 / 7 november