Dag 4 / 7 november

Omdat we gisteren wat later waren hadden we voor vandaag besloten om een airboat tour begin van de middag te doen en daarna naar Disney Springs te gaan. We waren alsnog allemaal weer redelijk vroeg wakker, dus rustig opgestart. Ik heb nog een blog afgeschreven en daarna zijn Marcel en ik van slaapkamer geruild. Er was 1 slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. We hadden afgesproken dat we halverwege gingen ruilen, ik heb de eerste nachten in de slaapkamer met tweepersoonsbed geslapen, dus nu mag Marcel. Toen dat klaar was zijn mijn ouders en ik nog naar de dollar tree gegaan, nog wat medicijnen en ranjasticks ingeslagen voor mee naar huis te nemen. Daarna zijn we ook nog even langs de Ulta Beauty gegaan. Hier heb ik nog wat dingen gekocht die je in Nederland moeilijk of niet kunt krijgen. 


Toen we weer bij het huis terug waren zijn we gaan eten en na het eten in de auto gestapt om richting Boggy Creek Airboat tours te gaan. Het was een dik half uur rijden. En je rijdt dan ineens in een compleet andere wereld, meer moerassig/bosachtig. En aan het einde van de weg was de Boggy Creek Airboats. Hier hebben we een kaartje gekocht en we konden al over een kwartiertje met de airboat. Dus toptiming! We moesten nog even wachten en toen was het al zover, we konden aan boord gaan. Een airboat is een boot die op het water zit en niet erin, hierdoor kun je door gebieden varen waar het niet heel diep is en dus ook door moerassige gebieden. We hadden geluk vandaag en hebben uiteindelijk 4 alligators gezien. Drie volwassen grote alligators en een ‘baby’ van iets van 2 jaar oud. De vorige keer dat we met een airboat gingen hebben we geen enkele gezien, dus dit was al helemaal top! Zodra de zon er meer bij komt in de middag zie je al gelijk minder alligators, dus dan in de zomertijd zie je in de middag vaker niks dan dat je wel wat ziet. November is dus iets gunstiger hiervoor. Na de tour, deze duurde ongeveer 30 minuten kon je nog even rondlopen op het terrein. Hier was een indianendorp nagebouwd en stond een groot verblijf van alligators, deze waren ‘geleend’ van Gatorland in Orlando. Deze alligators waren nog jong en klein, als ze meer dan 4 ft waren gingen ze weer terug naar Gatorland. Ze mochten hier dus vooral lekker groeien. 




























Toen we uitgekeken waren zijn we op de terugweg nog even langs de Walmart gegaan. Hier nog wat inkopen gedaan. Daarna zijn we verder gereden naar Disney Springs. Dit is het gratis gedeelte van Disney World met verschillende winkels en restaurants. We hebben hier een rondje gemaakt, nog wat dingen gekocht bij Uniqlo en ik heb nog wat bij Sephora gekocht. Ook hier weer wat dingen gekocht die je in Nederland niet of moeilijk kunt krijgen. We zijn nog even bij Ghirardelli’s naar binnen gegaan, vorige keren kreeg je hier een gratis chocolaatje maar deze keer helaas niet. De prijzen van de chocolaatjes zijn ook niet mis, niks gekocht hier dus. 😉 Toen nog bij de Disney kerstwinkel geweest, ook hier niks gekocht. Niet alleen om de prijzen, die waren namelijk bizar hoog, maar ook omdat het ons allemaal net wat te kitscherig was. Daarna waren we wel weer uitgekeken en zijn we weer richting de auto gelopen. 








We zijn vandaag voor avondeten bij Chuys gaan eten, dit is een Mexicaans restaurant. Burritos, enchiladas, tacos en fajitas. Met een beetje aanpassingen doen was er voor ieder wat wils. Vooraf kreeg je chips en dips, deze werden onbeperkt bijgevuld. Toen het tweede bakje op tafel stond vroeg de serveerder of we nog meer wilden, nee bedankt we moesten ook nog eten en je blijft maar dooreten als het op tafel staat en je zin in wat hebt. Het eten smaakte weer goed en als toetje hadden we nog een tres de leches cake gedeeld met zijn vieren. Ook dit viel in de smaak!







Uiteindelijk waren we rond acht uur weer thuis. We hebben toen de kaartjes voor morgen geregeld want dan gaan we een dagje naar Universal toe. We hebben de 2 park tickets zodat we naar beide parken kunnen gaan en om dat te doen de Hogwarts Express kunnen nemen. Omdat we naar Universal gaan moeten we morgen vroeg op, het park gaat om 9 uur open en je moet niet te laat zijn omdat het anders erg druk is en je ook niet alles kunt doen. Dus we gingen niet te laat op bed, lange dag morgen! 

Tot morgen!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Reisdag // 3 november

Dag 2 / 5 november